Bårudåsen Barnehage SA

Bårudåsen Barnehage er en akkurat-passe-stor barnehage i Åmot sentrum. Barnehagen er foreldreeiet og -drevet, og derfor har foreldrene stor mulighet til å påvirke hverdagen til sine barn gjennom ulike roller og verv. Barnehagen ligger i rolige omgivelser med skog, fotballbaner og noen nabohus rundt seg. Det er store, gode uteområder både på innsiden av gjerdet og utsiden av gjerdet. Kort vei til sentrum. Ta kontakt med oss for mer informasjon og omvisning i barnehagen. Følg oss på Facebook. Der er det mange bilder fra barnehagehverdagen.

Bårudåsen Barnehage SA startet opp i oktober 2004.
Barnehagen er en privat, foreldredrevet barnehage, og har 3 avdelinger med barn i alderen 0-6 år.
Barnehagen er bygget i to etasjer.
Avdeling Karussputten (0-3 år) ligger i underetasjen, og avdelingene Pærlemyra og  Nøtteberje' (3-6 år) ligger i 2. etasje.
Barnehagen har lyse og trivelige lokaler med gulvvarme og god ventilasjon.

Barnehagens åpningstid er

06.45 - 17.00. (mandag til fredag).

Barnehagen har stengt 3 uker i juli, men er ellers åpen hele året.

Barnehagen ligger solrikt og sentralt til ved Åmot stadion, og har et stort, kupert uteområde og flotte turområder i nærmiljø. Det er gangavstand til butikker, severdigheter og andre tjenester som skole, bibliotek og kirke.

Vi samarbeider med flere i nærmiljøet; som for eksempel Modumheimen, barne- og ungdomsarbeiderlinja (vg2 bua) på Buskerud vgs, kirken og Enger skole.

Elevene på vg2 BUA har ulike aktiviteter hos oss, som f.eks. pappesketeater, samt at de har eksamen i barnehagen på våren. Barna drar på besøk opp på skolen og har ulike aktiviterer og opplevelser der sammen med elevene.

De eldste i barnehagen (Zebragruppa) besøker de eldre på Modumheien 1-2 ganger pr. måned. Vi er en "Livsgledebarnehage", som er med på prosjektet "Livsglede for eldre", som mange barnehager i Norge er med på. Se mer om dette på livsgledeforeldre.no.

På Enger skole låner vi gymsalen i perioder, og i kirken låner vi speilsalen og vi spiser stadig lunsj der, enten ute eller inne på kirketorget. Vi er som regel med som Heiagjeng under Rullatormila hver vår.

For oss er trygghet, de gode møtene mellom mennesker og kompetanse for livsmestring viktig og fundamentalt for å ha gode dager i barnehagen, og legge grunnlaget for en god utvikling. Vi jobber hver dag for å få til "Det beste for barn og voksne"!

Ta kontakt med oss for mer informasjon.